Sunday, March 14, 2010

Award.. terima kasih

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamu'alaikum warahmatullah..

Segala puji bagi Allah Tuhan sekalian alam. Selawat dan salam kepada Nabi Muhammad, serta keluarga dan para sahabat yang mulia.

Alhamdulillah pagi ni dapat award.. iaitu daripada Abd Razak (Perjalanan Yang Singkat) kemudian daripada Zai (ISLAM MY WAY OF LIFE)

Terima kasih kepada anda berdua yang menyenaraikan nama kak sebagai penerima award di blog anda.. sebenarnya malu nak mengaku kak sebabnya anda berdua layak dipanggil anak bukan adik, kerana umur kak ni dah sebaya umur ibu kalian (pasti kepada Zai tapi kepada Abd Razak.. barangkali) sebab kak tak tau berapa umurmu sekarang. Walau apapun kak berbangga dapat berkenalan melalui aktiviti berblog ini.. syukur kepadaMu ya Allah memperkenalkan kami di alam maya ini..

Untuk dapatkan award ni rupa-rupanya ada syarat yang perlu dipenuhi..


Syarat-syarat seperti di bawah:

1. Thank & link the person
that gave you the award.

dah buat.. di atas tadi.. terima kasih lagi sekali

2. Pass this award onto 15
bloggers you’ve recently
discovered and think are fantastic

Dah ramai juga dalam senarai kak ni tapi dah disenarai dalam blog kedua adik-adik / anak-anak di atas.. jadi 15 ni seperti di bawah:

1. Shaniza
2. Amir
3. Um Masyitah
4. Solehah
5. Rosnanie
5. Nurul
6. Redz
7. Duan
8. Mujahidah Asrar
9. Hurul Mardhiyah
10. Ummi Ida
11. Mawar Berduri
12. Ima
13. Wardatussofia
14. Ckg Rash Wangi
15. Deena Farhana

3. Contact said Blogs and let them know
they’ve won the award

insyaAllah..

4. State 7 things about yourself.


Tentang diri saya?:

1. Saya adalah bekas guru..
2. Agak pendiam.. tetapi bila dah berkawan akan jadi mesra..
3. Dah tua dan dah ada lima cucu semuanya lelaki..
4. Suka membaca..
5. Suka membaca blog dan berblog..
6. Apa lagi ya.. suka travelling(sekarang dah kurang sebab kurang upaya),
snokerling (sekali je alami di Pulau Perhentian) dan yang adventure gitu tetapi sekarang dah kurang berdaya.. tak bolehlah lagi gitu kan.. namun tetap bersyukur..
7. Suka suasana damai..

Kepada semua yang tersenarai harap dapat ambil ya.. semoga ikatan ukhwah antara kita berterusan..

Inilah awardnya

Terima kasih juga kepada Pn Kartini dan Pn Tirana


Award ni nak diberi juga kepada anak-anak yang berblog.. menantu.. dan juga anak-anak saudaraku yang dikasihi..

Datang ambil ya.. semua

12 comments:

HURUL MARDHIYAH said...

salam alaik ckgu..
ckgu trima ksih ..
tp ckgu ana xtau mcm mne nk amk award ni ..
nk bt mcm mne ckgu.

ape pun trima ksih ye ckgu..
moga2 sntiase

Werdah said...

Salam Hurul Mardhiyah..

Caranya sama seperti Hurul Mardhuyah upload gambar2 lain ke blog kemudian copy je soalan2 tu dan jawablah.. insyaAllah n terima kasih krn ke blog cikgu.. seronok berkenalan dgn civil engineering student..

shaniza said...

Salam..
Terima kasih kak.. insyaAllah saya cuba letak dlm blog saya. Kalau tak jawab soalan, tp letak link je tak boleh ke?

qaseh masyitah said...

salam Kak Werdah.akak apa khabar?
akak sihat dah ke?
terima kasih kak kerana sudi mengingati saya. terasa kerdil diri ini..
p/s:saya pun sebenarnya tak tahu cara nak ambil award ini.syukurlah Hurul Mardhiyah dah bertanya dengan akak.

Werdah said...

Salam Shaniza..

takpa tak jawab soalan pun.. ambil n letak je di sidebar tu.. tp kalau nak bagi kpd rakan-rakan lain apa salahnya, terima kasih datang sini..

Werdah said...

salam qaseh Masyitah..

Kak alhamdulillah.. seperti biasa.. boleh bertahan.. kejap duduk n kejap berbaring.. mudah2an akhirnya diberi kesembuhan juga.. mudah2an Allah beri ketabahan.

Allah tahu apa yang sanggup ditanggung oleh hambaNya..

terima kasih juga krn selalu ke blog kak..

.:khaulah al-azwar:. said...

salam kak werdah..
syukran jazilan atas award!!
terharunye saya dapat award..hehe

p/s: semoga kita sama2 terus thabat dalam perjuangan(^_^)

Werdah said...

Salam Khaulah al-azwar..

terima kasih juga krn sudi ambil award.. mudah2an ikatan ukhwah terjalin erat.. amiin

Solehah said...

Terima kasih Kak..Saya ambik ni..:)

Werdah said...

salam solehah.. silakan ambil.. terima kasih

Alimaz-Kembara Terasing said...

ish tak bagi kat kita pun hehehehe...

Werdah said...

Salam Alimaz..

hehe.. nak bagi tapi dah ada org bagi.. jadi bagi ke org lain.. apa-apa pun kau tetap dihatiku.. senyum nih.. dah dapat kan.. kalau belum boleh ambil.. nice to know you.. insyaAllah pershabatan berkekalan..

Related Posts with Thumbnails