Friday, June 26, 2009

Soal Jawab Jakim - Status Halal

Semalam nak buat entri baru tapi tak ada idea lagi.. lalu saya godek2 googles lalu dengan tak sengaja .. MasyaAllah.. terjumpa blog x-student namanya Mawarni (TIKL 00/01) baca entrinya dapatlah lihat gambarnya dan ada lagi gambar x-students yang lain .. Siti Sarah dah berumahtangga rupanya.. tahniah dan semoga mendapat keberkatan Ilahi.. kalau sarah baca blog ni datanglah lagi rumah cikgu.. hehe.. ritu sarah datang dengan kawan sarah, cikgu hepi sangat.. pastu ada gambar Nurul fathiyah pun dah berumahtangga.. kalau tak salahlah.. tahniah n semoga mendapat keberkatan Ilahi.. dan rasa2 pretytrain tu pun x-student gak (kalau tak salah le.. kalau salah maaflah ya).. tapi maaflah ya tak ingat nama, muka tu rasa leh ingat..pastu saya layari blog yang menyentuh tentang soal jawab jakim – status halal di sini , daripada blog tu saya acess satu lagi blog yang menyentuh persoalan Halal di sini . Elok dibaca dan dibuat rujukan bagi memastikan kita tidak terjebak dengan makanan yang belum tentu halal haramnya.

4 comments:

QieFLy si Dolce said...

ahha betul tu akak....sebb skang ni kan mana le percaya sngt....lagi satu orang skang ni mana pandang dah halal haram makanan yg penting dorang jual n dapat keuntungan...

huhuuhuhuh......

prettyrain said...

salam cikgu. sungguh cikgu tk salah org. memg saya x-student cikgu. 5 awam 1, batch 2002.

bila lawat blog cikgu ni, trasa dkt di ati.

cikgu, walaupun dh agak lmbt sket, saya nk ucapkan berbanyak trima kasih untuk segala tunjuk ajar cikgu kpd saya.

dan selamat hari guru!

rindu cikgu! ;-)

Werdah said...

salam prettyrain.. cikgu masih tak dapat ingat nama sebenar anak murid cikgu yang sorang ni.. klu tak keberatan bagi tahu cikgu

prettyrain said...

ampun maaf cikgu. terlupa plak nak perkenalkan diri.
nama saya Dayang Hamirza Johari.
saya ni senyap-senyap saja dlm kelas.
hehe.

Related Posts with Thumbnails